BBQ OP PELLETS


BBQ Op pellets
Met deze BBQ geen aanmaak problemen hij ontsteekt zichzelf en is op 15 minuten klaar om te grillen
U kan met deze BBQ grillen, bakken , braden en ook roken
Een fantastisch toestel voor vele jaren BBQ plezier
De bbq heeft ook 2 aansluitingen voor vleesthermometer U kan steeds te tempratuur in het vlees meten en is steeds perfect gebakken door de juiste braadtijd
Pellet Smoker & Grill
Barbecueën volgens de laatste trend doe je met een Smoker Grill of Barbecue. Geen Amerikaan neemt zichzelf nog serieus als vlees niet wordt gerookt. De Nederlandse barbecue liefhebber doet hier uiteraard niet voor onder. En waar rook is… is Smokey Bandit.
Betaalbare kwaliteit
Deze schurk onder de Smoker Barbecues zal binnen no time je beste vriend in barre tijden blijken. Smokey Bandit brengt roken met hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs een stap dichterbij jouw achtertuin. Maar wees gewaarschuwd: Dit is barbecueën voor pro’s!
Smokey Pellets
Smokey Bandit Smokers stoken op hout pellets in plaats van kolen of briketten. Deze Smokey Pellets zijn verkrijgbaar in negen exclusieve flavors, die ieder een unieke en verfijnde smaak meegeven aan elk gerecht.
Verfijnd en gezond koken
Door slow-cooking op een lage temperatuur in combinatie met rook wordt vlees geweldig mals met een fantastische smaak sensatie. Roken is bovendien de meest gezonde manier van barbecueën, aangezien het nagenoeg onmogelijk is om vlees te verbranden.
Gigantisch temperatuur bereik
Met een temperatuurbereik van 50 tot 230 graden kun je eindeloos variëren met te bereiden gerechten. De temperatuur is makkelijk te controleren dankzij het digitale display. Het is zelfs mogelijk een speciale pizzaoven in de barbecue op het rooster te plaatsen om een pizzaatje erin te schuiven.
Smokey Bandit is smoken & grillen zoals de profs Voor de barbecue liefhebber met smaak! 


 TOEBEHOREN BBQ