<< Vorige - Volgende >>


Comfort P70 AIR
Comfort P70 AIR
Kent u het gevoel dat u een bepaalde pelletkachel erg mooi vindt, maar het eigenlijk nog fraaier had gevonden als hij ingebouwd kon worden?. Zo ook de Comfort P70 Air, een inbouw pelletkachel die prestaties en design moeiteloos aaneen rijgt. De Comfort P70 Air is typisch zo’n voorbeeld: krachtig, gemaakt van de beste materialen en altijd een plezier om te gebruiken. Met de meegeleverde afstandbediening kunt u veel instellen, zoals de aanvangstijd en temperatuur. Zo kunt u de Comfort P70 Air zo programmeren dat ie op een bepaalde tijd met uw favoriete temperatuur aanspringt rond de tijd dat u thuis komt. Met de afmetingen van 55 x 70 x 55 cm is het een inbouw pelletkachel waar u even rekening mee moeten houden qua inbouwen. Eerst goed de maten opnemen van de plek waar hij geïnstalleerd gaat worden, is aan te raden, voordat u een beslissing neemt. Wij komen graag langs voor de mogelijkheden en om te kijken of het technisch mogelijk is bij u. Uiteraard nemen onze gecertificeerde installatieteams het plaatsen voor hun rekening, zodat u snel van de Comfort P70 Air kunt genieten. De tijdloze uitstraling maakt hem geschikt voor elke type interieur, waarbij het strak ingebouwde karakter een geweldige uitstraling geeft. Het vermogen van 9.7 kW is genoeg om de meeste woonkamers van een aangename temperatuur te voorzien. Uiteraard doet deze inbouw pelletkachel dat op een zuinige wijze, want het rendement is hoog. Interesse gekregen in de Comfort P70 Air? We geven u geen ongelijk. 


• Gietijzeren branddeur met panoramaglas 
• Minimale sonde voor pellettank 
• Noodmodule (essentieel en handig) 
• Afneembare aslade 
• Wekelijkse programmeur 
• Cast Itron haard en koperslager 
• Vereenvoudigd systeem voor het verwijderen van inzetstukken met grote hermetische handgrepen en rails voor een complete wisselplaatafzuiging, met een capaciteit van 250 kg 
• Standaardafmetingen voor installatie in een 700x550x550-behuizing 
• Krachtige frontale ventilatie met radiaalventilator met omgekeerde schoppen, 540 m³ / h (vrije poort) die de ophoping van stof vermindert (minder onderhoud).

Afmetingen (L-H-P) 700x550x550 mm (goedkeuring in uitvoering)
Nettogewicht 100 kg (goedkeuring wordt uitgevoerd)
Efficiëntie91% (goedkeuring wordt uitgevoerd)
Uurverbruik2,3 kg / u (goedkeuring wordt uitgevoerd)
Diameter rookafvoer 80 mm (goedkeuring in uitvoering)
Totale capaciteit feedbox15 kg (goedkeuring wordt uitgevoerd)
Energielabel
Euro 3367.00  officiële prijs Exclusief 6% of 21%BTW

Aantal