<< Vorige - Volgende >>


Dielle Pelletkachel Ghibli 50
Dielle Pelletkachel Ghibli 50
 Dielle Ghibli 50

Pelletkachel o.b.v. natuurlijke straling en daardoor extreem stil. Uitgerust met hermetische technologie en is het toestel voorbereid voor de installatie van een kanalisatiekit of een ruimteventilator. Speksteenbekleding en gelakte stalen zijkanten. Met het standaard Lcd-draadloze display is het  mogelijk om een afstandsbediening te monteren en/of een bedieningspaneel te monteren om de kachel te bedienen via uw smartphone.

Pelletkachel Ghibli voorzien van gepatenteerde bodemvoeder
De Dielle Ghibli pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.

Automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de na-gesintelde asresten over de brandring heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor geen handmatige of ingewikkelde systemen om een branderbak schoon te houden.
Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).
Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.
Rustiger en een natuurlijker vlammenspel bij de Dielle Ghibli.
Ook in lage vermogenskeuzes een mooi vlambeeld met de bodemvoeder. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld.

Dielle Ghibli pelletkachel mogelijkheden
De Dielle pelletkachel Ghibli is standaard uitgevoerd met een prachtige speksteen bekleding. Deze spekstenen bekleding zorgt voor een comfortabele natuurlijke straling. Het toestel is verkrijgbaar in de vermogenskeuzes 6 en 10 kW. De Ghibli staat ook bekend om de geringe maatvoering. Zo heeft het toestel een diepte van slechts 40 cm. De breedte van het toestel is 80 centimeter en de hoogte van het toestel bedraagd 113 centimeter.

Dielle pelletkachel met bovenaansluiting
Wist u dat de Ghibli pelletkachel standaard uitgevoerd is een praktische bovenaansluiting. Zodoende kan de pelletkachel nog dichter tegen de muur geplaatst worden.


• Globaal vermogen: 2.7-6.8 kW
• Nominaal vermogen: 2.4-6.4 kW
• Verbruik per uur: 0.56 -1.4 kg
• Rendement: 90.9-93%
• Tankinhoud: 46 ltr
• Verwarmbare ruimte (indicatief i.v.m. bouwtype en warmteverlies): 160m3
• Emissie CO (13% O2): 0.032404
VRAAG U PRIJS MET KORTING