<< Vorige - Volgende >>


Dielle Pelletkachel Grecale70
Dielle Pelletkachel Grecale70
Dielle Pelletkachel Grecale 70 UP

BESCHRIJVING
Krachtig door eenvoud. De Dielle Grecale mag dan wel de meest compacte pelletkachel zijn uit het Dielle assortiment, maar dat betekend niet dat deze kachel onder doet in de prestaties. De Dielle Grecale pelletkachel is standaard uitgevoerd met het bodemvoedersysteem, verkrijgbaar in tal van vermogensklasses en is ook te voorzien van het "stijlvolle magic black glass".

Pelletkachel Grecale voorzien van gepatenteerde bodemvoeder
De Dielle Grecale pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.

Automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de na-gesintelde asresten over de brandring heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor geen handmatige of ingewikkelde systemen om een branderbak schoon te houden.
Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).
Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.
Rustiger en een natuurlijker vlammenspel bij de Dielle Grecale.
Ook in lage vermogenskeuzes een mooi vlambeeld met de bodemvoeder. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld. 

Dielle Grecale pelletkachel mogelijkheden
De pelletkachel-serie met een hoogte van circa 1 meter is verkrijgbaar in tal van configuraties. De pelletkachel is standaard voorzien van een stalen bekleding die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. De verkrijgbare kleuren bestaan uit: mat zwart, beige, glanzend wit, bordeaux en antiek goud.  Daarnaast is het mogelijk om het toestel te voorzien van het unieke black glass systeem. De bovenzijde van de pelletkachel en deur van de pelletkachel zijn voorzien van een zwart glazen paneel zodat ten eerste het display en pelletreservoir netjes weggewerkt zijn. Wanneer de pelletkachel in de Werkmodus staat is het zwarte glas op de deur van de Dielle Grecale doorzichtig, maar wanneer het toestel uit staat wordt deze automatisch ondoorzichtig.

Dielle pelletkachel met bovenaansluiting
Wist u dat de Grecale 70 en de Grecale 100 verkrijgbaar zijn met een een praktische bovenaansluiting?. Zodoende kan de pelletkachel nog dichter tegen de muur geplaatst worden. U herkent deze toestellen aan de term "Up"

Technische gegevens Dielle Grecale 70 (Staal, Glass, Ceramic, UP)
• Globaal vermogen: 2.9-9.1 kW
• Nominaal vermogen: 2.5-8.0 kW
• Verbruik per uur: 0.6-1.9 kg
• Rendement: 85-88%
• Tankinhoud: 22.2 ltr
• Verwarmbare ruimte (indicatief i.v.m. bouwtype en warmteverlies): 200m3
• Emissie CO (13% O2): 0.012147
VRAAG U PRIJS MET KORTING