<< Vorige - Volgende >>


Dielle Pelletkachel Levante 60
Dielle Pelletkachel Levante 60
Dielle Levante 60

De pelletkachel Dielle Levante kan gezien worden als echte eyecatcher van de woonkamer. De Dielle pelletkachel is namelijk uitgevoerd met een grote blackglass deur. De blackglass deur geeft de Dielle Levante pelletkachel niet alleen een chique uitstraling maar zorgt er ook voor dat de stookkamer 'onzichtbaar' word als de Dielle pelletkachel uit staat of in de stand-by modus staat.

Pelletkachel Levante voorzien van gepatenteerde bodemvoeder
De Dielle Levante pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.

Automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de na-gesintelde asresten over de brandring heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor geen handmatige of ingewikkelde systemen om een branderbak schoon te houden.
Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).
Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.
Rustiger en een natuurlijker vlammenspel bij de Dielle Levante.
Ook in lage vermogenskeuzes een mooi vlambeeld met de bodemvoeder. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld. 

Dielle Levante pelletkachel mogelijkheden
De Dielle pelletkachel Levante is verkrijgbaar met tal van opties en mogelijkheden. De pelletkachel is uit te voeren in de vermogenskeuzes 8kW, 10kW en 12 kW. De pelletkachel is natuurlijk in te stellen op verschillende vermogenskeuzes. Doormiddel van de gepatenteerde bodemvoeder heeft de Dielle pelletkachel ook in de lage vermogenskeuzes een prachtig vlambeeld. De Levante pelletkachel is uit te voeren in verschillende kleuren. De beschikbare kleuren zijn; glanzend wit, beige, antiek goud, glanzend bordeaux en mat zwart.

Dielle pelletkachel met bovenaansluiting

Dielle Levante 60
• Globaal vermogen: 2.9-8.0kW
• Nominaal vermogen: 2.5-7.0 kW
• Verbruik per uur: 0.6-1.6 kg
• Rendement: 85-88%
• Tankinhoud: 30.5 ltr
• Verwarmbare ruimte (indicatief i.v.m. bouwtype en warmteverlies): 185m3
• Emissie CO (13% O2): 0.012147Wist u dat de Levante pelletkachel ook uit te voeren in met een praktische bovenaansluiting. Zodoende kan de pelletkachel nog dichter tegen de muur geplaatst worden. Indien gewenst kunt u de bovenaansluitingset vinden bij de opties onder de noemer 'Up'.
VRAAG U PRIJS MET KORTING