<< Vorige - Volgende >>


Dielle Pelletkachel Maestrale 100
Dielle Pelletkachel Maestrale 100
De Dielle Maestrale is 's werelds  eerste driezijdige pelletkachel. Door de enorme driezijdige ruit is het vuurzicht in alle hoeken van de kamer te zien. Daarnaast het het vlambeeld ook nog eens sfeervol door de gepatenteerde bodemvoeder van Dielle. Wist u dat deze pelletkachel een ruit heeft die ruim 40 centimeter hoog is. Ook in de lage vermogenskeuze kunt u nog een branderkamervullende vlam realiseren. Uniek hé?

Pelletkachel Maestrale voorzien van gepatenteerde bodemvoeder
De Dielle Maestrale pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.

Automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de na-gesintelde asresten over de brandring heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor geen handmatige of ingewikkelde systemen om een branderbak schoon te houden.
Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).
Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.
Rustiger en een natuurlijker vlammenspel bij de Dielle Maestrale.
Ook in lage vermogenskeuzes een mooi vlambeeld met de bodemvoeder. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld. 

Dielle Maestrale pelletkachel mogelijkheden
De Dielle Maestrale is verkrijgbaar in twee vermogenskeuzes. De Maestrale 60 heeft een vermogensbereik van 8 kilowatt. Daartegen heeft de Maestrale 100 een vermogen van 12 kW. Zodoende kunt u zowel kleine als grotere ruimtes verwarmen met deze unieke driezijdige pelletkachel. De Dielle pelletkachel is daarnaast uit te voeren in de kleur zwart maar ook in de kleur glanzend wit.

Keramische houtset voor de Dielle Maestrale
Deze unieke pelletkachel is natuurlijk uitermate geschikt voor de keramische houtset. De branderkamer kan voorzien worden van de keramische houtset (optie CEW) zodat het net lijkt alsof deze pelletkachel met driezijdige ruit brand als een traditionele houtkachel. Dit komt natuurlijk mede door de gepatenteerde bodemvoeder van Dielle.

Technische gegevens Dielle Maestrale 100
• Globaal vermogen: 2.6-13.1 kW
• Nominaal vermogen: 2.4-12.0 kW
• Verbruik per uur: 0.5-2.7 kg
• Rendement: 92-92.5%
• Tankinhoud: 27 ltr
• Verwarmbare ruimte (indicatief i.v.m. bouwtype en warmteverlies): 300m3
• Emissie CO (13% O2): 0.00789
VRAAG U PRIJS MET KORTING