<< Vorige - Volgende >>


Dielle Pelletkachel Round 50
Dielle Pelletkachel Round 50
Dielle Pelletkachel Round

BESCHRIJVING
Ronde pelletkachel met een essentieel en elegant design. Wit of zwart gelakte stalen zijkanten met schuifblad en magische glazen deur. U kunt kiezen voor een ‘Up’ versie met rookgasafvoer bovenop het toestel.
Er is ook een breed scala aan optionele accessoires beschikbaar.

Boven aansluiting rookgasafvoer (optioneel)
De Round Up-serie heeft een boven aansluiting van het rookgasafvoerkanaal. Dit betekend dat de kachel zodanig uitgevoerd is dat het rookkanaal via de bovenplaat van de pelletkachel naar boven komt. Zodoende kan de pelletkachel nog dichter op de muur geplaatst worden. Extra ruimtebesparing.

Pelletkachel Round voorzien van gepatenteerde bodemvoeder
De Dielle Round pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.

Automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de na-gesintelde asresten over de brandring heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor geen handmatige of ingewikkelde systemen om een branderbak schoon te houden.
Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).
Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.
Rustiger en een natuurlijker vlammenspel bij de Dielle Round.
Ook in lage vermogenskeuzes een mooi vlambeeld met de bodemvoeder. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld.

Technische gegevens Dielle Round 50 (Staal, Glas)
• Globaal vermogen: 2.9-6.5 kW
• Nominaal vermogen: 2.5-5.5 kW
• Verbruik per uur: 0.6-1.3 kg
• Rendement: 85-89.5%
• Tankinhoud: 29.5 ltr
• Verwarmbare ruimte (indicatief i.v.m. bouwtype en warmteverlies): 135m3
• Emissie CO (13% O2): 0.009117
VRAAG U PRIJS MET KORTING