<< Vorige - Volgende >>


Dielle Pelletkachel Scirocco 100
Dielle Pelletkachel Scirocco 100
Dielle Pelletkachel Scirocco 100

BESCHRIJVING
De Dielle Sicrocco pelletkachel staat in het teken van het enorme scala aan mogelijkheden. De pelletkachel heeft tal van verschillende bekledingsmogelijk zoals bijvoorbeeld keramiek of zelfs speksteen. Daarnaast is de pelletkachel voorzien van een grote ruit zodat u altijd een prachtig zicht heeft op het rustige vlammenbeedl van de gepatenteerde bodemvoeder pelletkachel.

Pelletkachel Scirocco voorzien van gepatenteerde bodemvoeder
De Dielle Scirocco pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.

Automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de na-gesintelde asresten over de brandring heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor geen handmatige of ingewikkelde systemen om een branderbak schoon te houden.
Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).
Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.
Rustiger en een natuurlijker vlammenspel bij de Dielle Scirocco.
Ook in lage vermogenskeuzes een mooi vlambeeld met de bodemvoeder. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld. 

Dielle Scirocco pelletkachel mogelijkheden
De Dielle Scirocco kenmerkt zich allereerst met de riante ruit zodat u altijd een perfect zicht heeft op het rustige vlammenbeeld. De pelletkachel is daarnaast verkrijgbaar in drie vermogenskeuzes. De modellen '60' hebben een vermogen van 8 kW. De modellen '80' hebben een vermogen van 10 kW, terwijl de '100' een vermogen van 12 kW hebben. Wanneer u opzoek bent naar een pelletkachel met kanalisatie bent u ook op het juiste adres. Wist u dat deze pelletkachel optioneeel te voorzien is van een kanalisatiekit? Zo kunt u meerdere ruimtes verwarmen met slechts één pelletkachel.

Pelletkachel speksteen
 De Scirocco-serie is uit te voeren als speksteen pelletkachel. De spekstenen bekleding van de pelletkachel zorgt er niet alleen voor dat het toestel er prachtig uit ziet, maar het zorgt ook voor een fijne en behaaglijke warmte. Het speksteen kenmerkt zich door het vasthouden van de warmte. Wanneer de pelletkachel net uit is straalt het speksteen de warmte nog warmte af.

Dielle pelletkachel met bovenaansluiting
Wist u dat de Scirocco pelletkachel ook uit te voeren is met een praktische bovenaansluiting. Zodoende kan de pelletkachel nog dichter tegen de muur geplaatst worden. De bovenaansluitingmogelijkheid is verkrijgbaar als de optie VUF. 

Technische gegevens Dielle Scirocco 100 (Staal, Speksteen, Keramiek)
• Globaal vermogen: 2.9-12.1kW
• Nominaal vermogen: 2.5-10.5 kW
• Verbruik per uur: 0.6-2.6 kg
• Rendement: 85-86.5%
• Tankinhoud: 30.5 ltr
• Verwarmbare ruimte (indicatief i.v.m. bouwtype en warmteverlies): 280m3
• Emissie CO (13% O2): 0.008101
VRAAG U PRIJS MET KORTING