<< Vorige


Pbq 1 op pellets
Pbq 1 op pellets
Pbq 1
2 in 1: GRILL EN PIZZA OVEN

Je kunt het niet langer weerstaan! PBQ ONE is meer dan een grill, het is echte levenskunst. Deze ongelooflijke 2-in-1 pelletgrill biedt u de mogelijkheid om heerlijke gegrilde gerechten te maken op uw plancha of geweldige professionele pizza's.

HET GRILLSEIZOEN: Houtpellet koken biedt een unieke en weergaloze smaak, gewild bij alle grillliefhebbers. De plancha maakt eenvoudig koken en eenvoudig onderhoud mogelijk. Allemaal zonder rook en zonder as.

PIZZA PARTY: Verlangen naar Italiaanse smaak? Geen probleem, plaats de stenen plaat, start uw PBQ ONE en sluit het deksel: u bent een pizzaiolo! Controleer de temperatuur dankzij de ingebouwde thermometer, een paar minuten later: uw professionele pizza is klaar ... Mmmm!

EASY START: PBQ pelletroosters zijn eenvoudig in te schakelen. Laad gewoon de pellets, bestrooi met plantaardige brandstof en ontsteek om de bedrijfscyclus te activeren. Draag je PBQ schort en maak indruk op je vrienden met eenvoudig en gezond grillen met brandhoutkorrels. Eet smakelijk!

Met PBQ One kunt u koken voor 8-10 personen. Het heeft een autonomie van 1,5 uur en verbruikt slechts 2,1 kg pellet. De pizzaoven is inbegrepen! 8400 Watt. Maten: H 1215mm – L 610mm – P 785mm. Het is verkrijgbaar in zwarte versie of in rode Teflon.

VRAAG U PRIJS MET KORTING