PBQ GRILL (BBQ)


PBQ GRILLS OP PELLETS

Gelegen in het hart van de heuvels van Alto Vicentino, Paterno Srl het houdt zich sinds 1968 bezig met precisiemechanische constructie en verwerft een belangrijke knowhow waarmee het een product kan creëren dat altijd betrouwbaar is en met geavanceerde technologie. Het bedrijf Paterno is een grote familie waar het doorgeven van ervaring, waarden en idealen leven heeft gegeven aan een manier van werken geïnspireerd door de principes van de traditie, waarbij elke kennis die op technisch gebied is opgedaan gericht is op het verbeteren van het eindproduct, door de kwaliteit van productieprocessen en continu onderzoek en innovatie. Weten hoe traditie en innovatie te combineren met grote betrokkenheid en professionaliteit heeft Paterno vandaag de dag tot een multifunctioneel en dynamisch bedrijf gemaakt, dat kan bogen op geconsolideerde samenwerkingen met toonaangevende bedrijven op verschillende gebieden, en de creatie van steeds innovatievere producten die luisteren naar de behoeften van verschillende marktsectoren.

Paterno is een vriend van het milieu. Kiezen voor een Paterno-product betekent geloven in hernieuwbare energie en laten zien dat we allemaal iets goeds kunnen doen voor onze planeet. Hout is een oerbron van verwarming en warmte; pellets zijn een volledig natuurlijk product, verkregen uit houtbewerkingsafval, zonder chemische behandelingen. Paterno's verwarmings- of kookapparatuur maakt gebruik van natuurlijke energiebronnen die tijdens de verbranding een zeer lage hoeveelheid C02 en andere verontreinigende stoffen in de atmosfeer afgeven. Het uitrusten van onze huizen met producten voor het verwarmen of koken van hout of pellets helpt om een concept van eco-duurzaamheid en energiebesparing te verspreiden. Met onze bewuste keuze willen we opleiden om het milieu en zijn hulpbronnen te respecteren en te beschermen. Omdat we echt geloven dat iedereen zijn steentje moet bijs inzien.

Microvergassing
Het Pob-systeem transformeert biomassa met een autothermisch thermochemisch afbraakproces genaamd "microvergassing" met behulp van de resulterende syngas om de energie te verkrijgen die nodig is om het proces zelf te ondersteunen. Het microvergassingsproces is verdeeld in twee verschillende en opeenvolgende fasen.

1) Pyrolyse.

Biomassa wordt omgezet in syngas en char. De geproduceerde syngas voedt de vlam terwijl de char een reagens wordt voor de volgende fase.

2) Vergassing.

De char geproduceerd door de eerste fase wordt op zijn beurt omgezet in gas, dat de laatste fase voedt met karakteristieke "blauwe vlam".

Het enige vaste residu in het hele proces is een kleine hoeveelheid as (minder dan 1% van het oorspronkelijke volume). Het Pob pyrolytische systeem is een gepatenteerde technologie en perfectioneert het microvergassingsproces waardoor het rookvrij (zelfs tijdens in- en uitschakelen), stabiel en veilig in gebruik, eenvoudig in gebruik en vooral ecologisch en economisch.

Klik op onderstaande tekst voor video
https://pbq-grills.com/en/gallery/
Grill box

Grill box


VRAAG U PRIJS MET KORTING

Atmo Sfera Pellet Grill

Atmo Sfera Pellet Grill


VRAAG U PRIJS MET KORTING

Pbq 1 op pellets

Pbq 1 op pellets


VRAAG U PRIJS MET KORTING