<< Vorige


Pelletkachel Debby CX 10 kw STEEN
Pelletkachel Debby CX 10 kw STEEN
PELLETKACHEL DEBBY CX 10
Milieubewust zijn wordt met de tijd steeds makkelijker. Zo kunt u nu ook voor een milieuvriendelijker alternatief voor houtkachels kiezen. Pelletkachels verbruiken een hoop minder energie en stoten ook minder C02 uit. De pellets die verbrand worden in de kachel zijn gemaakt van houtafval dat anders weggegooid zou worden. Zo worden er dus geen extra bomen gekapt en gaat er geen hout verloren. Bij Wesa Kachels bieden wij een ruim assortiment aan pelletkachels, waaronder de Debby CX. Wilt u graag advies krijgen in het kopen van een pelletkachel? Kom dan eens langs in onze showroom. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!

De pelletkachel Debby CX van La Nordica Extraflame heeft een vermogen van 10 kW en kan daarmee een ruimte van 258 vierkante meter verwarmen. 

Het bedrijf La Nordica Extraflame is één van onze vertrouwde leveranciers, waar wij al jaren mee samenwerken. De leverancier heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het produceren en leveren van houtkachels en pelletkachels. De eerste 25 jaar specialiseerde het bedrijf zich in het produceren van elektrische verwarmingsapparaten, daarna begonnen ze ook met het ontwerpen en ontwikkelen van pelletkachels.

KENMERKEN

BUITENBEKLEDING.Staal

ASLADE:Uitneembaar

VERBRANDINGSKAMER:Luchtdicht

BEVEILIGING:Thermostatisch

BESTURING:Home Control System

VERSCHILLENDE KLEUREN:Black, White

SPECIFICATIES:KW M 10 kw

AFMETINGEN IN L-H-P MM:550 x 1200 x 573
VRAAG U PRIJS MET KORTING