<< Vorige - Volgende >>


Pelletkachel Debby CX 9,7 kw
Pelletkachel Debby CX 9,7 kw
ONZE PELLETKACHEL DEBBY CX 9,7
Milieubewust zijn wordt met de tijd steeds makkelijker. Zo kunt u nu ook voor een milieuvriendelijker alternatief voor houtkachels kiezen. Pelletkachels verbruiken een hoop minder energie en stoten ook minder C02 uit. De pellets die verbrand worden in de kachel zijn gemaakt van houtafval dat anders weggegooid zou worden. Zo worden er dus geen extra bomen gekapt en gaat er geen hout verloren. Bij Wesa Kachels bieden wij een ruim assortiment aan pelletkachels, waaronder de Debby CX. Wilt u graag advies krijgen in het kopen van een pelletkachel? Kom dan eens langs in onze showroom. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!

De pelletkachel Debby CX van La Nordica Extraflame heeft een vermogen van 9,7 kW en kan daarmee een ruimte van 258 vierkante meter verwarmen. De kachel verbruikt zo’n 0,9 tot 2 kilogram pellets per uur en heeft een inhoudscapaciteit van 18 kilogram. De afmetingen van de Debby CX zijn 55 x 120 x 57,3 centimeter en hij weegt zo’n 141 kilogram. Hij is beschikbaar in de kleuren wit, zwart en grijs.

Het bedrijf La Nordica Extraflame is één van onze vertrouwde leveranciers, waar wij al jaren mee samenwerken. De leverancier heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het produceren en leveren van houtkachels en pelletkachels. De eerste 25 jaar specialiseerde het bedrijf zich in het produceren van elektrische verwarmingsapparaten, daarna begonnen ze ook met het ontwerpen en ontwikkelen van pelletkachels.

Placeholder
NEEM CONTACT OP
KENMERKEN
BUITENBEKLEDING

Staal

ASLADE

Uitneembaar

VERBRANDINGSKAMER

Luchtdicht

BEVEILIGING

Thermostatisch

BESTURING

Home Control System

VERSCHILLENDE KLEUREN

Black, White

SPECIFICATIES
KW M

9,7

VERBRUIK IN KG/U

0,9-2

AFMETINGEN IN L-H-P MM

550 x 1200 x 573
Euro 3621.00  officiële prijs Exclusief 6% of 21%BTW

Aantal