PELLETKACHELS DUROFLAME


Het bedrijf
Het bedrijf
Duroflame is in 2011 opgericht en begonnen met de verkoop en installatie van pelletkachels. Dit ging al snel over in de import van pelletkachels uit Italië. Omdat wij als Nederlands bedrijf toch een andere kijk bleven houden op de pelletkachel hebben we besloten om de hele ontwikkeling en fabricage naar Nederland te halen. Zo konden we al onze ideeën rechtstreeks vertalen in een echte Hollandse pelletkachel.
Wij willen als bedrijf zo veel mogelijk alle productie in eigen huis houden. Zo hebben wij constant zicht op de kwaliteit van ons product. Zo houden wij de lijnen kort tussen fabriek en eindgebruiker.
Op deze manier kunnen wij goed de wensen van de klant gericht doorvoeren in onze modellen, wij luisteren hierbij goed naar de dealer maar ook naar de eindgebruiker.
Onze missie
Duroflame staat voor een eerlijk en duurzaam product. Waar mogelijk houden we alles in eigen huis in Nederland. Wij staan achter onze pelletkachels en wij streven naar 100% tevredenheid van de klant.
Onze visie
Duroflame wil zich duurzaam verder ontwikkelen op het gebied van groene energie om zo producten te maken waar we trots op kunnen zijn.

WIJ KUNNEN ENKEL OFFICIËLE PRIJZEN OP INTERNET PUBLICEREN DIT IS ONS OPGELEGD VAN ONZE FABRIKANTEN
WIJ GEVEN MOOIE KORTINGEN OP DEZE PRIJZEN MAAR DAN MOET U ONS PERSOONLIJK CONTACTEREN VOOR PRIJZEN MET KORTING
DE VERMELDE PRIJZEN ZIJN DE OFFICIËLE CATALOOG PRIJZEN AAN 6% BTW (VERLAAGDE BTW AAN 6% INDIEN U WONING 10 JAAR OF OUDER IS)
DE PRIJZEN MET ONZE KORTING ZIJN OP AANVRAAG VIA MAIL OF TELEFOON 0476/232568

Web

Analytics