PELLET BBQ SMOKEY BANDIT

<< Vorige - Volgende >>


SMOKEY BANDIT THE LUMBERJACK BARBECUE SMOKER WIFI-BLUETOOTH
SMOKEY BANDIT THE LUMBERJACK BARBECUE SMOKER WIFI-BLUETOOTH
SMOKEY BANDIT THE LUMBERJACK BARBECUE SMOKER WIFI-BLUETOOTH

The Lumberjack is hét model van Smokey Bandit dat met hout wel raad weet! Voorzien van uniek brander-systeem waar mee het tevens mogelijk is om met het optionele optionele grill set het rooster of een Grill grate te verhitten Met digitaal temperatuur display en aansluit modus voor een probe, om de exacte temperatuur van vlees te kunnen peilen is het perfect om ieder gerecht met gemak enorm smaakvol te bereiden.

PID controller met eco mode fluisterstil en tevens zuinigste pellet bbq op de marktThE LUMBERJACK is gemaakt van staal met een hittebestendige poedercoating. De roosters zijn voorzien van een emaillen laag , beide kwalitatief hoogwaardig en zeer onderhoudsvriendelij
 

Hét model van Smokey Bandit dat met hout wel raad weet! Uitgerust met grote laadbak voor de Smokey Pellets in een flavor naar keuze. Van daaruit vinden de pellets hun weg naar de haard, om met de automatische ontvlammer aangestoken te worden. Spelen met vuur is dus letterlijk nog maar kinderspel.

DIGITALE TEMPERATUURREGELING VIA WIFI EN BLUETOOTH TE BEDIENEN VAN WAAR JE MAAR WILT .
Grote jongens houden zich liever bezig met het digitale temperatuur display, om zo de juiste bereidingswijze te selecteren. Met aansluit modus voor een probe om de exacte temperatuur van het vlees te kunnen peilen, zonder de klep te hoeven openen. Hierdoor lever je nooit in aan smaak en kwaliteit.

VEELZIJDIGHEID
Van slow cooking en roken op lage temperatuur tot grillen op hoge temperatuur of zelfs gaar koken in een hetelucht oven. The Lumberjack is voorzien van een uniek brander-systeem dat direct het rooster of de grill grate (optioneel bij te leveren) verhit.

ROOKBESCHERMING
De rook die ontstaat met het branden van de pellets blijft circuleren in de grillruimte die is afgesloten met een klep met een exclusieve sluitstrook. Deze houdt het gaargebied tochtvrij waardoor de smaak en kwaliteit van het vlees niet in het gedrang komen. Bovendien ligt dit extra prettig in de hand bij het sluiten van de klep.

KWALITATIEF HOOGSTAAND
The Lumberjack is gemaakt van staal met een hittebestendige poedercoating. De roosters zijn voorzien van een emaillen laag. Beide kwalitatief hoogwaardig en zeer onderhoudsvriendelijk.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK
Zo wordt ook vocht en vet afkomstig uit het vlees afgevoerd naar het speciale emmertje aan de buitenkant van het toestel, waardoor het makkelijk te verwijderen is. Onderin de Smoker is er opslagruimte voor tools en accessoires, zoals een afdekhoes om je apparaat mee te beschermen na gebruik. Bij goed onderhoud kan The Lumberjack jaren mee.

SMAAKVOL
Smokey Bandit is barbecueën met smaak. Van snelle maaltijden tot gerechten waar je urenlang geen omkijken naar hebt. En voor dagelijks gebruik het hele jaar door. Geen discussie meer wie er kookt, dat doe jij! Bestel nu.


SPECIFICATIES:
 
NETTO GEWICHT                   67KG
BUITEN AFMETINGEN            1230 X 570 X 1240 MM
ROOSTER AFMETING              670 X 480 MM
EXTRA ROOSTER                    670 X 180 MM   1 STANDAARD BIJGELEVERD  2E OPTIE
HOPPERBAK INHOUD            11 KG
ROOSTERS                             4MM EMAILLE
CONTROLLER                         WI-FI / BLUETOOTH PID 
TEMPERATUUR BEREIK          71℃ TOT 280℃
VERPAKKING                          2 DOZEN   DOOS 1  : 835 X 570 X 605 MM 50,08 KG                                                                          DOOS 2 : 735 X 550 X 230 MM 29 KG

wij produceren sinds 01-01-2019 uit eigen fabriek dus kwaliteit wordt streng bewaakt !!

Daarom geven we sinds 2019 3 jaar garantie op materiaal en electronica!


VRAAG U PRIJS MET KORTING