<< Vorige


WZ-28EC MONOBLOCK WIT(geen buitenunit)
WZ-28EC MONOBLOCK WIT(geen buitenunit)
WZ-28EC MONOBLOCK WIT(geen buitenunit)

Waarom een airco zonder buitenunit ? JustFirePelletstoofje staat voor energiebesparen en een lage uitstoot. De monoblock airco’s die wij leveren zijn zuiniger als conventionele split units. (tot wel 1500 Kwh besparing per seizoen) En qua installatie veel eenvoudiger te monteren, doordat men geen gebruik hoeft te maken van een buitenunit.. Geschikt voor Woningen, Hotels, Monumentale gebouwen, Vakantie huizen, Caravans, Woonboten en tal van andere toepassingen. Pelletstoofje verzorgd de gehele installatie tegen zeer voordelige prijzen met professioneel gereedschap. Het boren van de gaten in de muur gebeurt met speciale Carat Diamantboren die ervoor zorgen dat men geen beschadigingen aan binnen en buitenmuren oploopt.

Enkele wetenswaardigheden:
• Alle Monoblock Airco’s in ons gamma hebben een koelende-, verwarmende- en ontvochtigings- functie.
• Slank design, met een diepte van slechts 240mm.
• Stille werking. Door toepassing van de meest hoogwaardige onderdelen en dempingmaterialen zoals de contactloze fanmotoren kunnen we zorgen dat de geluidsproductie bij lage fansnelheid slechts 36dB is, deze nieuwe technieken zorgen dat niet de compressor maar de luchtsnelheid de grootste factor in geluidsproductie is geworden.
• Laag energieverbruik, de inverter technologie en de fanmotoren besparen energie zodat, de ruimte sneller op de gewenste temperatuur zal zijn, met een lager energieverbruik. A+ label • Eenvoudige installatie, de Justfire monoblock serie’s kan zowel laag als hoog aan de muur geplaatst worden, door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig, Het plaatsen van een ophangbeugel en lucht aan- en afvoerkanalen is voldoende. Hiervoor is geen STEK-gecertificeerde monteur nodig en hoeven geen koelmiddel-leidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd.
• Eenvoudige bediening, de Justfire monoblock serie is eenvoudig via het bedieningspaneel of de meegeleverde afstandbediening te bedienen, met de timer functie is een in- of uitschakelmoment te kiezen en het bedieningspaneel is te blokkeren voor ongewenst gebruik
•Circa 30% minder stroomverbruik.

TECHNISCHE DATA:
INVISE WZ-28EC WIT 
AFMETINGEN 1090 x 580 x 245 mm (BxHxD)
VERKOELING 3.5 Kw +0.5 kw - 4Kw (15.694 BTU/h) 
VERWARMEN 4.02Kw (13.694 BTU/h)
 INGAANDE STROOM (VERWARMEN-KOELEN) 1287 - 1214+500 Watt 
Energie Efficiency Ratio (EER) A (2.61 W/W) (COP) A (3.10 W/W) 
GATEN diameter 16 cm gaten SPL van 1 meter afstand (compressor aan) 37 - 48 - 68 dB (A) 
Ecologisch Gas R410A Antibacterieel filters JA  (Zomer - Winter) 52 °C Zomer / - 10°C Winter

Vraag U prijs met korting